Exposició d’Autors Locals a Riudoms 2014

Exposició d’Autors locals a Riudoms 2014

El passat 18 d’abril es va realitzar una trobada d’Autors Locals que va tenir lloc a Riudoms, a la sala d’actes de la Casa de Cultura amb la participació de més de 20 artistes locals que van presentar les seves creacions en diverses modalitats artístiques (pintura, fotografia, escultura, ceràmica, mosaic, disseny tèxtil, fusteria, pirogravats i arquitectura). Entre les quals estava Sansò_art.

La trobada va servir perquè cada artista pogués explicar la seva obra, inspiracions i projectes personals, alhora que va servir per a donar-se a conèixer entre els assistents. La mostra va estar oberta els dies la setmana de Sant Jordi i la resta del mes d’abril. Va servir perque tots els artistes locals de Riudoms es donin a conèixer al poble. Va servir també per promocionar el meu próxim projecte artístic que farem al Setembre: Records en L’aigua.


 

El pasado 18 de abril se realizó un encuentro de Autores Locales que tuvo lugar en Riudoms.(Tarragona). En la Sala de actos de la Casa de Cultura con la participación de más de 20 artistas locales que presentaron sus creaciones en diversas modalidades artísticas (pintura, fotografía, escultura, cerámica, mosaico, diseño textil, carpintería, pirograbados y arquitectura) . Entre las que estaba Sansò_art.

El encuentro sirvió para que cada artista pudiera explicar su obra, inspiraciones y proyectos personales, a la vez que sirvió para darse a conocer entre los asistentes. La muestra estuvo abierta los días la semana de Sant Jordi y el resto del mes de abril. La muestra sirvió para que todos los artistas locales de Riudoms se den a conocer al pueblo, además de promocionar mi próximo proyecto artístico que haremos en Septiembre: Records en L’aigua.

 

A continuació mostrem algunes fotos:

 

 

error: Content is protected !!